Înregistrează gratuit compania ta și descoperă toate avantajele. Testează acum!
Informatii companie
EAK ADVERTISING SRL
Tip afacere: Producator
Tip companie: 
Societate cu Raspundere Limitata (SRL)
Tara inregistrarii companiei: 
Romania
An infiintare: 
2014
Descrierea companiei
EAK Advertising este o companie de print pentru design interior. A aparut ca raspuns la cererea pietei de profil pentru servicii personalizate, materiale de calitate superioara si suporturi de print inovative pentru aplicatii din ce in ce mai variate. Incercam sa promovam materialele deosebite si ideile noi, creatiile originale, personalizarea. Scopul nostru este sa aducem culoare in vietile oamenilor, atat acasa cat si la birou.
Limbi vorbite:
Engleza
Nr. angajati: 
sub 5
Cifra de afaceri: 
sub 100.000 EUR
Descriere produse/servicii
Print personalizat, servicii de grafica la cerere, Tapet pentru locuinta, tapet pentru zone cu trafic intens, tapet pentru baie, tablouri pe panza sau hartie, inramari, suprafete vitrate, personalizare de mobilier, window graphics, floor graphics, materiale textile, tapiterie textila si din piele ecologica, textile decorative (perne, perdele, draperii), rolete pentru geamuri, jaluzele verticale, Materiale certificate pentru zona medicala, invatamant, birou, HORECA.
Avantajele companiei
Print personalizat, Produse de o calitate deosebita. Materile certificate pentru design interior, pentru uzul in scoli, spitale, gradinite.. Cerneluri ecologice cu certificari Greenguard.